cartuse, reincarcari cartuse
cartuse, reincarcari cartuse - acasa cartuse, reincarcari cartuse - despre noi cartuse, reincarcari cartuse - servicii cartuse, reincarcari cartuse - preturi cartuse, reincarcari cartuse - contact
 


 
 
 
 
Aveti 0 produse in cos
Total 0 Lei
cartuse arad
 
 
 
termeni si conditii

TERMENI IS CONDITII

Comanda minima este 400 lei.
Timpul de livrere a unei comenzi este de 2 - 7 zile lucratoare.
O comanda valida este atunci cand se trimite un email din partea echipei Reform Refill .
Peste tot in site pretul produselor este pe bucata 

Costul transportului este de 49 RON.

Realiarea unei comenzi fara a fi confirmata de echipa Reform Refill nu are valoare de contract si nu se onoreaza. Ne straduim sa raspundem fiecarei comenzi, chiar daca aceasta nu poate fi realizata.

Folosirea (vizualizarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 

Continutul site-ului
Reform Refill isi asuma dreptul de a face completari si modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Reform Refill isi asuma dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
Preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare.

Drepturi de autor 
Numele Reform Refill este marca inregistrata. 
Intregul continut al site-ului www.reformrefill.ro Reform Refill (grafica, text, simboluri, scripturi) este proprietatea Reform Refill si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Reform Refill a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Securitatea Datelor Personale 

Datele personale pe care dumneavoastra le furnizati in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice. Scopul acestora este de a furniza informatiile necesare in onorarea comenzilor, in vederea contactarii dumneavoastra sau in trimiterea catre dumneavoastra de buletine informative cu privire la promotii sau reduceri. 

Promotii si concursuri 

Reform Refill isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin intermediul newslettere-lor. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Reform Refill poate intrerupe sau anula in orice moment promotiile si concursurile fara nici o notificare prealabila. 

Limitare de responsabilitate 

Toata informatia prezentata pe site-ul ului www.reformrefill.ro Reform Refill este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. 

Reform Refill nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. 

Echipa Reform Refill nu va fi raspunzatoare pentru:
- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentata pe site; 
- orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi;
- prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele care rezulta din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site;
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a Reform Refill .

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. 

Returnarea produselor

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: 

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Reform Refill . 

- Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar cumparatorul va refuza receptia. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Reform Refill .

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.).

Dispute si Conflicte 

Orice tentativa de acces neautorizat al site-ului www.reformrefill.ro Reform Refill orice incercare de frauda sau utilizare abuziva a lui adica intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Reform Refill va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Reform Refill si clientii sau vizitatorii acestuia se incearca sa se rezolve pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei. 

Orice problema cauzata de produsele si / sau serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si ca este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

 
     
  Reform cartuse Arad va ofera posibilitatea de a va reumple, si implicit de a va scadea costurile de tiparire, toata gama de consumabile pentru imprimantele cu jet de cerneala, ...  
     
     
  Nu mai merge imprimanta nu ia hartie, zgomot ciudat, pateaza etc. Este posibil sa fie un defect minor, care se poate repara pe loc. Daca este o piesa defecta, ...  
     
     
  Cum sa prelungiti durata de viata a cartusului dvs. inkjet (cu cerneala ) ! Nu supuneti cartusul la socuri mecanice, termice, electrice. În cazul unor...  
     
     
  Pentru serviciul de reincarcare sau reparatie imprimanta - garantia este totala - in cazul unei eventuale nereusite banii vor fi restituiti integral...  
     

design: completdesign [ acasa ] [ despre noi ] [ servicii ] [ preturi ] [ parteneri ] [ contact ] Politica de confidentialitate 
 Termeni si conditii
  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro